![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znacie może jakiś sposób na zainstalowanie mapy google na stronie? Doszedłem do wniosku że fajnie byłoby mieć opcje dodawania mapy wpisując w pole adres i zapisując go w bazie, poczym wklejać adres bez polskich liter do kodu mapy i tym samym tworzyć mapę. Wizja super, ale gorzej z wykonaniem, bowiem nie powiódł się prosty plan ;]
Szukałem info na ten temat w google, niestety na nic nie natrafiłem. -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znacie może jakiś sposób na zainstalowanie mapy google na stronie? Doszedłem do wniosku że fajnie byłoby mieć opcje dodawania mapy wpisując w pole adres i zapisując go w bazie, poczym wklejać adres bez polskich liter do kodu mapy i tym samym tworzyć mapę. Wizja super, ale gorzej z wykonaniem, bowiem nie powiódł się prosty plan ;] Szukałem info na ten temat w google, niestety na nic nie natrafiłem. Google ci zamknęli czy co? http://www.google.com/search?source=ig&...G=Google+Search |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
interfejs GoogleMaps nie ma absolutnie nic wspólnego z PHP. Jest implementacją JS / AJAX. Zmieniam tagi.
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stąd też nie wiedziałem jak tego szukać, myślałem że za pomocą PHP... Dzięks.
Google nie zamknęli, jeśli miałeś problemy z zamknięciami dzwoń do Busha. -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na przyszłość jak się za się za coś bierzesz to chociaż przeczytaj.
Google Maps API Cytat What is the Google Maps API?
The Google Maps API lets you embed Google Maps in your own web pages with JavaScript. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:10 |