![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję osoby, która rozszerzy funkcjonalność skryptu w serwisie rozrywkowym www.schizol.pl Konkretnie chodzi mi o dodanie kilku opcji w panelu użytkownika. Całość rozjaśni ten obrazek: www.schizol.pl/nowy.jpg zakładka Moje materiały: wszystko co użytkownik dodał do serwisu z zaznaczeniam czy admin zaakceptował czy też nie Zmień hasło - tego bardzo brakuje, gdyż jak ktoś zapomni hasła to system generuje takie, że nikt nie jest w stanie zapamiętać... Usuń konto - jest to niezbędne no i stan konta: chodzi o to, że użytkownicy mogą zarabiać pieniądze za umieszczanie materiałów na stronie. Ja jako admin chciałbym mieć możliwość do każdej określonej kategorii dodać kwotę jaką jestem w stanie zapłacić za jeden dodany materiał w tej określonej kategorii. Powinienem też mieć mozliwość zerowania użytkownikom stanu konta (po wypłacie np) i chciałbym mieć możliwość edycji danych użytkowników i usuwania użytkowników Oferty zawierające cenę, czas realizacji i koniecznie portfolio proszę przesyłać mailem kontakt(at)schizol.pl lub na gg: 1016579 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:21 |