![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Jferrvt- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam problem. Chcę zrobić coś takiego że po zaznaczeniu newsa i delete żeby usuwało newsa z bazy. No i jak wszystko jest w while to działa, ale ja nie chcę żeby co każdy news był dodawany przycisk z formularzem bo to niewygodne jest i nie umożliwia usunięcie kilku newsów jednocześnie. Jak się pozbyć tego problemu, mam na myśli , że jeden przycisk formularza dopasowany do tych z wyboru, czyli po prostu żeby przesyłał dane, ale nie był w pętli, bo jak go nie będzie w pętli to jak na razie nie wysyła danych, ale jak jest to co jakiś news dodam to pojawia się razem z tytułem i polem wyboru. Kod:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Dorób sobie dodatkowy warunek w switchu, którym pokasujesz newsa (ID przekaż przez $_GET) i wyświetl potwierdzenie albo przekieruj na stronę zarządzania newsami.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 12:38 |