![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 19 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
A więc mam zamiar zabrać się za pisanie silnika ala IKARIAM (od zera). Na poczatku projekt nie bedzie przynosic zadnych zyskow. moje umiejetności: a więc jestem w UU < tworzymy Ugamele wydalem bardzo dużo poprawek dla xnova znajomość: php, mysql, xhtml, css, ajax. Poszukiwani programisci ze znajmoscia php OOP, mysql, ktorzy czuja sie na silach aby zrobic cos nowego. W ekipie posiadamy grafika już "steve" który tworzył dla New-Game Kontakt: Imie Patryk Wiek: 18lat email: kallosz@clik.pl gg: 1106752 Ten post edytował kallosz 19.06.2008, 10:49:20 -------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
----------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, że nie oferujesz żadnego wynagrodzenia. Proszę więc, popraw tytuł o znacznik [wolontariat].
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 19 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
do czasu aż gra nie zacznie zarabiac na siebie nie oferuje zadnych zysków
-------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
----------------------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:25 |