![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zaczynam naukę serwera Apache, narazie pracuję na localhost i mam taki problem że jak edytuje plik indexhtlm to nie wyświetla mi tych zmian na stronie, czasami po jakimś czasie się wyświetlą zmiany a czasami nie, nawet jak skasuję plik index to i tak wyświetlana jest zawartośc tego pliku w przeglądarce pomimo że go nie ma w katalogu. Takie coś zauważyłem również jak edytuje niektóre rzeczy w httpd.conf, po restarcie zmiany są widzoczne po jakimś czasie albo nie. Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może przeglądarka Ci cachuje stronki?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odświeżaj stronę w przeglądarce uzywając kombinacji klawiszy CTRL+F5 -> pobrana zostanie aktualna wersja z pominięciem cache...
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje pomogło, wszystko gra i śmiga
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:52 |