![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam problem
Nie działa mi ten kod:
WYSKAKUJE : Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\usr\www\stg.html on line 195 wcześniej musiałem sformatowac komp i wgrac jeszcze raz XP a potem normalnie wgrałem MySQL 5, Apache, i PHP i wszystko działa poza łączeniem z MySQL. Przed formatowaniem wszystko działało a teraz po formatowaniu nie działa Ma ktos pomysł jak to naprawić? Ten post edytował Lion_87 18.06.2008, 18:13:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google i Call to undefined function mysql_connect()
Całkiem dużo tematów i równie dużo rozwiązań. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WYSKAKUJE : C:\usr\www\stg.html on line 195 Wynika z tego,że wywołujesz kod php w pliku html.Spróbuj zmienić rozszerzenie na .php i może zadziała. -------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Przecież jak PHP mu błędy wywala z tego pliku .html, to chyba mu parser przetwarza, nie?
![]() Nie mąć niepotrzebnie chłopakowi. A do tematu, Lion_87, nie masz aktywnego rozszerzenia mysql. Szczegóły @Shili. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:37 |