![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypcik który importuje dane z pliku do Bazy MySql
wszystko działało poprawnie przez ponad miesiąc a teraz mam błąd.
skrypt do imporu wydląda tak
Już raz uzyskałem tu pomoc i Tym razem też na was licze. ![]() Kozstam z hostingu na cal.pl - nie wiem czy to potrzebne ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a sprawdz czy masz wlaczona obsluge gz
moze ci wyłaczyli:D |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w kodzie zmieniłem
$lines = gzfile('village.txt.gz'); wgrałem plik na serwer odpaliłem i zadziałało. czyli mam obsługę gz. Ale Czy mogli zmieniać coś w ustawieniach serwera i teraz nie mogę w skrypcie stosować bezpośrednich linków do plików na innych serwerach. Może można to gdzieś samemu zmienić w jakimś pliku konfiguracyjnym? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja powiem jedno u mnie na serwerze działa taki plik
samemu nie jesli zmienili konfiguracje sewera. mozesz od nich napisać czemu tak się stało |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A spróbuj w ten deseń:
http://pl.php.net/manual/pl/function.gzopen.php#46736 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 21:52 |