![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zainstalowany Apache oraz PHP i Mysql pod XP. Potrzebuję dokonać zmiany w konfiguracji by uzyskać mobilność tego trio.
Czy jest to możliwe? Chcę na dysku przenośnym zabrać "serwer" ze zobą by mieć do pracy nad projektem i móc to uruchomić przy pomocy specjalnego softu do dysku mobilnego (symulującego pracę systemu) lub po prostu przenieść na drugi komputer bez instalacji uslug od apache i mysql. Jak to zrobić co muszę zmienić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast kombinować z konfiguracją, postaw na tym dysku XP i uczyń ten dysk przenośny dyskiem bootowalnym. pewnie jest na usb - obecnie wiekszość kompów dopuszcza start z dysku podpiętego przez usb. a najlepsze wyjście przy mobilnych zleceniach to inwestycja w najprostszego laptopa... pozdrawiam.
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mogę tak zrobić, na dysku mam soft typu Ceedo plus dodatek Argo umożliwiający mi odpalenie wielu programów pod innym systemem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:12 |