![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 1 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Siema jeżeli moja strona jest zgodna ze standardami w3c to mogę sobie wstawić button ? czy mam pisać podanie czy coś ? ;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Nom, wysyłasz podanie na adres iwantcandy@w3c.com i wtedy Oni dodają Cię do bazy danych. Musi podać telefon, bo czasami dzwonią (o różnych porach, czasami w nocy) i pytają o imiona rodziców, numer konta i PIN do karty, którą płacisz za wpis.
Krótsza droga to wstawienie buttona na swoja stronę bez ich pisemnego pozwolenia, ale o tym ciiiicho, bo nie każdy musi wiedzieć ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja proponuję nie wstawiać wcale, bo niczemu pożytecznemu to nie służy poza marnowaniem transferu użytkownika końcowego. Jak ktoś będzie chciał sprawdzić to sobie sprawdzi we własnym zakresie a lansrank od "guziczka" w3 raczej nie rośnie
Ten post edytował devnul 14.06.2008, 22:44:39 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Cytat a lansrank od "guziczka" w3 raczej nie rośnie dobrze ujęte, raczej. W niektórych środowiskach daje to +10 do lansu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 09:25 |