![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam na stronie dwa formularze. Proszę o odpowidź dlaczego drugi formularz znika? Tzn. po naciścieciu przycisku w pierwszym formularzu pokazuje sie drugi formularz ale ten pierwszy jest widoczny nadal na stronie. Natomiast po naciśnięciu przycisku w drugim formularzu ten drugi formularz znika (cały czas widoczny jest pierwszy). Szukałem w googlach ale nie wiem nawet za bardzo jak sie nazywa takie zjawisko i czemu sie tak dzieje? Kod formularzy: http://areksmolarek.republika.pl/x.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzie! Trochę więcej dbałości o kod! Z tego nic nie da się wyczytać.
Weź to wsadź na jakiś pastebin, bo bez kolorowania składni to niest kompletnie nieczytelne. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to se wklej do edytora wtedy coś zobaczysz...
dla mnie jest rzeczą oczywistą aby używać albo print albo echo.
co chcesz aby wypisał wszystkie zmienne post?!
Dlaczego one są jako komentarz?! Dla mnie skrypt zrobiony chaotycznie! -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 12:05 |