![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 31 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam taki oto problem, że podczas wykonywania pętli dane są pobierane z tabeli i wyświetlane. Wszystko działa dobrze, dopóki znajduje obrazek. Jeśli jednak obrazka nie ma (rekord [obrazek] w tabelce jest pusty, oraz plik nie znajduje się na serwerze), to nie pokazuje zawartości o tym $id. Co tu robić, żeby jednak pokazywało, mimo że nie ma obrazka? Oto kod:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Sam dales warunek by sie nie wykonywalo to sie nie dziw
Jesli nie ma obrazka to lecisz do nastepnego rekordu. Jesli nie ma obrazka to nie powinienes wyswietlac tylko obrazka, a rekord powinienes wyswietlic. Tego ifa powinines dac tylko na wyswietlanie obrazka -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 31 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem i działa, chociaż mam wrażenie że trochę po łebkach
![]() Kod:
Dziękuję za pomoc nospor ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat chociaż mam wrażenie że trochę po łebkach Nie doceniasz się, własnie o takiego ifa chodzilo ![]() ps: choc mam nadzieje, ze tam w tych kropkach ... sa jakies malutkie ify na wysokosc i szerokosc ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:20 |