![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 1 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Problem jest taki że pokazuje tylko jeden rekord a w bazie są dwa rekordy, spełniają warunek, Wyświetla 2 rekordy w przypadku gdy jest DESC ale wole żeby po kolei było.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem jest taki że pokazuje tylko jeden rekord a w bazie są dwa rekordy, spełniają warunek, Wyświetla 2 rekordy w przypadku gdy jest DESC ale wole żeby po kolei było. Dobra, a teraz po polsku ? Jakie rekordy ? Z czy masz problem, co nie działa ? -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 1 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Dla ciebie napisze to w taki sposób
Są 2 rekordy w bazie jednak na stronie wyświetla tylko jeden rekord |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 27 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Wieczny też nie bardzo mogę zrozumieć o co Ci chodzi? Co nie działa? Wyskakuje jakiś error? Zapytanie działa np. w phpmyadminie? Co ma się wyświetlić? Napewno spełnia warunek?
Bo jak dla mnie czy ASC czy DESC to warunek i tak zawsze powinien być spełniony skoro wyświetla Ci przy DESC to i przy ASC powinno. Więc dokładniej powiedz co jest nie tak jak powinno być? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzałeś np w phpmyadmin, czy zapytanie zwraca dwa rekordy ? Lub czy include nie przerywa jakoś pętli ? Użyj też mysql_num_rows" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i zobacz ile będzie rekordów.
-------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmien i zobacz ![]() -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 16:07 |