![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jestem tu nowy więc prosze o wyrozumiałość. Zbudowałem strone w html-u opierając się o pabrany szablon metodą prób i blędów. Chciałbym przenieść tę strone do PHP tak zeby było includowanie, możliwość rejstracji, logowania, w ogóle zeby stona posiadała wszystkie przywileje php. Prosze o pomoc. To adres mojej strony: www.3rwdh.za.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmieniasz rozszerzenie na *.php
i w miejscu gdzie chcesz wpisać kod php wstawiasz proste znaczniki i wpisujesz pomiędzy nimi tresc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponowałabym najpierw zastanowić się, czy chcesz, żeby ktoś stronę zrobił za Ciebie, czy chcesz korzystać z gotowców, czy napisać ją sam.
Jak pierwsze, to przygotuj się na wydatki. Jeśli drugie poczytaj o cms-ach, jeśli trzecie - zacznij szukać kursu php. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:37 |