![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znalazłem coś takiego:
Index.html addShout.php :
show.php:
ale mam taki problem shoutbox jest wyświetlany za pomocą pliku index.HTML i jak przerobić ten skrypt żeby wyświetlał się tylko dla zalogowanych dokładnie przycisk Wyślij wraz z polem do wpisania tekstu ale skrypt do wyświetlanie shotboxa index.html ma to być plik HTML a wiec nie mogę tam dać skryptu PHP POMOCY Ten post edytował luzak124 8.06.2008, 21:28:52 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 5 Dołączył: 17.07.2007 Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakby tak zmienić rozszerzenie z html na php?
Możesz ew. użyć htaccess (nie każdy serw. ma to dostępne) http://weboholic.wordpress.com/2008/02/12/...zerzeniem-html/ Tu masz info. (Może mod się nie obrazi o link?) ![]() -------------------- Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie można zmienić html na php ponieważ jest to skrypt Forum txtbb i tam jest system szablonów oparty na html i nie da się tego zmienić ...
htaccess nie mogę używać Ten post edytował luzak124 8.06.2008, 21:27:57 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz stworzyć sb.php i dać tam czat a w tym *.HTML dać ramkę lokalną do sb.php. Wiem, że ramek sie nie powinno stosować ale nie widzę innego wyjścia...
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
no tak ale jak dam ramkę a w niej kod z index.html i dopiero dam ja na forum nie pobierze mi loginu użytkownika ( <!-- USER LOGIN --> )
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Login dasz w $_GET[nick]...
![]() -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:29 |