![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-spyki- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Musze wgrać baze,ktora ma 12Mb i do tego nazwy tabel w skrypcie,a backupie są różne...
tutaj jest przykład jednej linijki:
Chciałbym,żeby skrypt: 1) zmieniał tabele `opisy` na `mygad_descs` 2) zmienił kolumne: `kategoria` na `cat_id` `tresc` na `text` `data` na `time` `kto` na `author` `licznik` na 'pts` `aktywny`na 'active` No i żeby odrazu to zapisał do tego pliku... Mam nadzieję,ze znajdzie się jakiś dobry człowiek,który pomoże. Z góry wielkie Thxx |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
1. http://pl2.php.net/manual/pl/ref.filesystem.php + str_replace" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
2. jw. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
-spyki- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam jeszcze jedno pytanie.
W zapytaniach są " przez co skrypt wywala alerty. Chciałem wiec zrobić wczytywanie z pliku i żeby wykasowało znaki " i nic nie wstawiało za nie i zrobiłem tkai skrypt:
Próbowałem też w tablicy zamienić " na ' albo usunąć pierwszy element,ale i tak skrypt nie chciał niczego zamienić..Prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zamiast readfile[/manua] użyj [manual]file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:08 |