![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Otoz chcialem zainstalowac skrypt portalu gdy pruboje go odpalic wyswietla mi taki blad: Kod Site error: the file [b]/home/accounts_s/styl/public_html/portal/_include/core/main_start.php[/b] requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_4.4.so to be installed by the site administrator. podkreslam iz php4 i php5 jest obslugiwane przez serwer. Adres: ZOBACZ LINK . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz na serwerze ionCube PHP Loader?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam pojecia co to jest mam konto na www.boo.pl tam mozecie sprawdzic i mi pomoc?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomóc co najwyżej może (w detekcji czy jest raczej nie, bo zwyczajnie tego nie ma) w instalowaniu zapewne tylko administrator strony.
Swoją drogą jasne, pewnie sporo osób chce wykupić konto, żeby pomóc ^^ |
|
|
![]()
|
|
Nie rozumiem w takim razie co musze zrobic zeby to zainstalowac, prosze po Polsku (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif) .
Co do konta oferowane opcje pisza bez potrzeby zakladania "Nowego konta". |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
ionCube służy do kodowania skryptów. Jak nie masz dekodera (rozszerzenie PHP), to go nie wykonasz. Proste.
Jak admin Ci nie doinstaluje, to Ty z pewnością tego nie zrobisz. |
|
|
![]()
|
|
Ostatnie pytanie czy tego nie powinno byc w standardzie, czy ma prawo mi to doinstalowac?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie musi być w standardzie, nie jest to wymagane do prawidłowego działania skryptów.
Ma prawo zainstalować, ale nie obowiązek. ;] |
|
|
![]()
|
|
Dobrze dziekuje za wszystkie pomocne odpowiedzi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 06:41 |