![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam moje forum jest kodowane w latin1_general.Posiadam skrypt vb3.6.8 na forum są polskie znaki ale w dodatkach czyli np w SB nie ma gdyż jest on kodowany w UTF-8 i chciałbym właśnie całą baze forum przekonwentować do UTF-8 poradzono mi program Gżegzółka XP ;]
gdy próbuje przekonwętować wyskakuje mi: Cytat ### niedziela, 6 lipca 2008, godzina 16:30 ### Tryb pracy: standardowy Standard źródłowy: Automatyczny Standard docelowy: Unicode UTF-8 EOL: wg reguł z pliku CvGUI.cfg, HTML/XML: aktualizacja znaczników z opisem, za nieobsługiwane znaki podstawiane encje Kopia zapasowa: nowe pliki tworzone jako *.new.* C:\Documents and Settings\User\Pulpit\Nowy folder (2)\globalsat_3.sql Rozpoznawanie standardu nie powiodło się. co radzicie zrobić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobić aby nie pisało:
Cytat Standard źródłowy: Automatyczny a o co jest, bo problem jest, jak podaje komunikat, z rozpoznaniem źródłowego kodowania. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:37 |