![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
a więc sytuacja wyglądała następująco: siedzę na kompie i nagle mi sie zresetował... później ciągle chodź niby normalnie włącza się jak w trybie awaryjnym... nic nie moge zrobic; brak neta drukarki możliwości kopiowania przenoszenia plików nic. Jak chce zbootowac system to czyta mi windowsa z pltyki z początku noramlnie jednak po komunikacie, ze Instalator wczytuje pliki z płyty pojawia mi się czarny ekran i jakby przestaje pracować CD ROM. Czego to może być wina ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś miałem podobne problemy z instalacją przy uszkodzonej pamięci RAM. Ale Ci proponuję sprawdzić zasilacz - pożycz od kogoś inny i zamontuj dla testu. Jeżeli system/instalacja odpali, masz winowajcę
![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie - przede wszystkim spróbuj podmienić zasilacz i sprawdzić czy na innym też się to dzieje. Poza tym ściągnij Memtest i przetestuj pamięć - takie objawy podczas instalacji Windowsa często wynikają z błędów pamięci. No i sprawdź chłodzenie kompa - możliwe, że masz zabrudzony wiatrak i komp Ci się przegrzewa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:27 |