![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Kercsdf- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam problem. Chcę zrobić coś takiego żeby zaraz pod formularzu wyświetlało mi nazwę obecnego maila jak to podobnie jest w IPB. Jak narazie to wyświetla mi tylko napis "Array". Jak to rozwiązać?. Chodzi tutaj dokładnie o linie: 28,29 i 30. Kod:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
mysql_fetch_assoc zwraca tablice. Tak, tak , manual nie klamie i jesli tam tak napisali to tak jest.
![]()
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
-Kercsdf- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nawet nie zwróciłem uwagi. Mam pytanie jeszcze jedno. Tutaj przy SELECT dałem id i jej numer. Jest jakiś sposób żeby pokazywać e-mail dla każdego użytkownika tzn do czego się odnieść żeby zalogowany użytkownik widział swój e-mail obecny?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Jest jakiś sposób żeby pokazywać e-mail dla każdego użytkownika tzn do czego się odnieść żeby zalogowany użytkownik widział swój e-mail obecny? No jesli uzytkownik sie zaloguje to chyba wiesz, kto sie zalogował, nieprawdaz? A skoro wiesz kto sie zalogowal to wiesz jaki ma adres e-mail. Czy w Twoim pytaniu jest jakiś haczyk? ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:35 |