![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy komus sie udalo zmusic to do wspolpracy w trybie modulowym?
Ja mam zly plik pap4apache2.dll, sciagnalem nowszy, ktory podali ludzie w komentarzach w dokumentacji na php.net, ale niestety nie dziala :/ Tam pisali, ze sprawdzali to na 2.0.39, mialem nadzieje, ze zadziala i u mnie,ale lipa. Ma ktos odpowiednia wersje tego pliku do 2.0.40? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy o tym pliku mówisz, jak nie to spróbuj.
http://ftp.proventum.net/pub/php/win32/php...2.x-apache2.zip Polecam Apache 1.3.26 i nainowsze php jako modul działa OK. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystam normalnie z 1.3.23, ale dwojke chcialem sobie potestowac czy nie ma zadnych problemow z konfiguracja,php, sql itp i dlatego pytam.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzałeś ten link :?:
|
|
|
![]()
|
|
tak, niestety nie dziala :/ tzn link dziala, ale modul sie nie laduje
![]() |
|
|
![]()
|
|
Obawiam się, że pozostaje Ci tylko ściągnąć źródełka i kompilacja.
|
|
|
![]()
|
|
Nie potrzebne mi to az tak
![]() |
|
|
![]()
|
|
A szkoda bo może byś mi pomógł jakby Ci się udało :wink:
|
|
|
![]()
|
|
hihi
![]() zobacz dzial instalacji apache'a w manualu online, tam w komentarzach sa podane linki do tych dll'ek i ponoc dzialaja z Apache 2.0.39, ale ja mam 2.0.40 i nie chce mi sie sciagac 2.0.39 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, nie wiecie może jak ustawić , żeby Apacz podczas wyświetlania zawartości katalogu najpierw pokjazywał katalogi a dopiero później pliki ?
Bo u mnie pokazyje alfabetycznie. Głupie pytanie :oops: ale dopiero rozpoczynam przygode z Apaczem ![]() -------------------- Po co wasze swary głupie, wnet i tak zginiemy w ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.07.2025 - 15:58 |