![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam cos takiego: http://areksmolarek.republika.pl/temp.jpg Prawy panel (lista osób, pola tekstowe itd) zostały wygeerowane za pomoca takiego kodu:
Ogólnie chodzi o wstawianie ocen uczniom. Problem polega na tym w jaki sposób w zapytaniu sql zidentyfikować która ocena przypadła któremu uczniowi. Każdemu uczniowi przy tworzeniu przypisywany jest unikatowy identyfikator. Aha i jeszcze jest taki problem że po wciśniętu przycisku dodaj_ocene podany w kodzie insert nie działa a strona znika (strona jest icludowana do div-a na innej stronie). Mam nadzieje, że niezbyt zawile to wytłumaczyłem ![]() Dzieki za pomoc Pzdr // ~batman // dodałem poprawny bbcode. następnym razem zapoznaj się z możliwościami forum oraz regulaminem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj bbcode php i pogadamy
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Teraz też się bawię w moderatora? Ten post edytował batman 4.06.2008, 19:48:27
Powód edycji: Tak, teraz też bawisz się w moderatora. Jeszcze raz usuniesz komentarz i dostaniesz warna!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
1. Wchodzisz na forum.
2. Szukasz interesującego Ciebie tematu. 3. Pierwsze 10 odpowiedzi to: "Dodaj bbcode php i pogadamy" 4. Człowieka szlag trafia. Od tego są moderatorzy i opiekunowie, by takich rzeczy pilnować. A jeśli nie jest się ani opiekunem, ani moderatorem, to zamiast robić śmietnik, należy zgłosić niepoprawny post. Zresztą, Ty też nie należysz do orłów. Przed chwilą usunąłem post zawierający jedynie "uśmieszek". EOT edit Przed chwilą był tu post polemizujący z moimi komentarzami. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
tu daj i możesz użyć mysql_insert_id do odczytania ostatnio wstawionego, a mając id zrobisz co zechcesz. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chce z nikim tu polemizować ani się kłócic bo nie mam na to czasu. Jeżeli jest ktoś kto może mi pomoć to będe mu wdzieczny jeżeli nie to trudno
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 11:14 |