![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałem stworzyć pewien skrypt, który będzie pobieram mi emaile i je przetwarzal. Chcę je pozostawiać na serwerze, więc chce je oznaczać i za następnym wywołaniem pobierać tylko nowe. Skrypt przeważnie kończy się na fatal error związany z max_execution_time , dlatego szukam czegoś co po prawidłowym przetowrzeniu oznaczy wiadomość tak, żeby jak się wywali zadziałał prawidłowo i już nie przetwarzał przetworzonych wiadomości.
Dlaczego to nie oznacza mi na stałe wiadomości? Po ponownym uruchoamieniu nadal ma jako nowa. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Pozwalam sobie odświeżyć temat bo również mam problem z trwałym ustawieniem flagi przeczytania wiadomości. Oznaczenie to widoczne jest tylko w obrębie "sesji" skryptu, tj. po zamknięciu połączenia i wywołaniu skryptu na nowo wiadomości ponownie są pokazywane jako nowe. Jak na stałe nadać wiadomości flagę \Seen?
PS: nie podaję kodu bo jest zbliżony do powyższego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:37 |