![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<div id="menutresc">
<div id="menu"> Tutaj ma znajdowć się menu, div rozciągnięty minimalnie na całą wysokość przeglądarki, ale jeżeli jest zawartości więcej rozciąga się dalej. </div> <div id="tresc"> Tutaj ma znajdowć się treść strony, div rozciągnięty minimalnie na całą wysokość przeglądarki, ale jeżeli jest tekstu więcej rozciąga się dalej. </div> </div> body, html { height: 100%; } #menutresc { width: 800px; margin:0px auto; text-align:left; color: #fff; min-height: 100%; } #menu { display: inline; float: left; width: 190px; min-height: 100%; } #tresc { display: inline; float: right; width: 610px; min-height: 100%; } Tak wygląda mój kod, mam problem z rozciągnięciem tych dwóch sąsiadujących divów. Czy ktoś może mi wskazać błędy. Nie jestem też pewien czy dobrze użyłem "float" i "display". Z góry dziękuję za pomoc, wystartowałem temat bo nie mogłem znaleźć odpowiedniego działającego rozwiązania także na google. Ten post edytował cystof 1.06.2008, 20:15:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:15 |