![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem gdyż mam mam strone w tabelce i w jednej kolumnie jest menu a w drugiej strona która klikniemy w linku po menu do usuwania wiadomości i problem tkwi w tym iż w menu mam licznik i gdy usune wiadomości to odświeża się mi tylko strona w ramce menu zaś nie. Czy jest jakiś skrypt który działa jak kliknięcie w F5 aby odświeżył całą przeglądarke i czy da sie go ustawić pod submit ?
Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 27 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przerobiłem iframe na tabelke i teraz wszystko sie ładnie odświeża ale niewiem czemu nipisze kominukatów:
Komunikatów niepisze tylko od razu przenosi do strony w header , czemu ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajrzyj do konsoli błędów JS i zobacz co sie pokazuje.
I dowiedz się że takie narzędzie istnieje. Bo to ułatwi Ci pracę -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Niestety w konsoli nic niepisze. Wcześniej mi alerty działały gdyż miałem strone w ramkach a teraz przerobiłem na tabele i wszystko działa oprócz właśnie tych alertów.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po 1 primo to dodaj odpowieni tag do tematu bo Ci admin/ opiekum/ mod glowe urwa.
po 2 primo sprawdz czy nie masz przypadkim obslugi JS wylączonej w przeglądarce. albo zobacz sobie
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 15:26 |