![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, proszę o czysto teoretyczną podpowiedź, jak zrobić kalendarium. Chodzi mi tylko o stworzenie kalendarza (wiadomości będę potrafił podpinać pod konkretną nazwę). - jak stworzyć kalendarz, który nie będę musiał aktualizować? - chodzi mi w wypadanie dni w miesiącu. Czy jest jakaś specjalna funkcja do tego?
-------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi, że podajesz datę i chcesz wiedzieć, jaki to dzień, czy co?
-------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mu o zwykły kalendarz =/
Tak... jest do tego specjalnie zrobiona tajna funkcja, nazywa się date()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Przykład z kalendarzem
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
to co napisał pyro + manual zrobią z Ciebie prawdziwego mistrza.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 06:30 |