![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem początkująca w tym temacie i mam wielką prośbe czy ktoś mógłby mi sprawdzić tą komendę ponieważ niestety nie działa a mianowicie dane wprowadzane do pola logowanie i hasło nie zapisuja się w moim pliku baza.txt tak jak bym chciała. Z góry bardzo dziękuję za pomoc :) Oto komenda:
</SCRIPT> Ten post edytował ciinamon 30.05.2008, 13:49:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Umieść swój kod w bbcode.
2. Co dokładnie nie działa ? Napisałaś, że nie działa tak jakbyś chciała, czyli ? PHP wygląda, że jest okej. Skąd pochodzą dane do wypełnienia .txt ? -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałabym aby dane wpisywane przez użytkownika w polu logowanie i hasło automatycznie zapisywały się w moim wczesniej stworzonym pliku baza.txt
Dziękuję za odp. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy Ty przez przypadek nie próbujesz zrobić stronki która będzie kradła dane do kont użytkowników z grono.net ?
-------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie przypadkiem tylko napewno, do tego to nie jest dziewczyna, tylko jakiś lamus
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
nie pomagamy hakerom ani osobą które myślą ze są hakerami...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie pomagamy hakerom Czemu nie ![]() Cytat(piotrooo89) ani osobą które myślą ze są hakerami... osobom To jest właśnie taki przypadek, dlatego mówimy NIE -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
dobrze że Cię mam pyro... co ja bym bez Ciebie zrobił... mam 3 z polskiego ale obiecuje sie poprawić.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
grzeczny chłopiec
![]() koniec off-topa, a temat myślę, że jest godny zamknięcia -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TEMAT ZAMYKAM.
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 00:33 |