![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 16 Dołączył: 19.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobiłem stronke do rekrutacji kandydatów na studia i tam na poczatku jest rejestracja i jest mały problem. dziwne jest to ze nie występuje za każdym razem, a tylko ok. 1 na 10 razy.
Rekrutacja jest dostępna tutaj: http://www.itsi.pollub.pl/~szpakoo Rejestracja przebiega w porządku do momentu klikniecie w link aktywacyjny. 1 na 10 razy wywala błąd w tym miejscu kodu
Bład ten występuje w miejscu gdzie porównywana jest wartość code z linka z wartości z bazy danych. tylko ze za każdym razem te wartości są takie same. Mam pewien pomysł czego tak może być, czy to jest możliwe w ogóle? Analizowałem to pare razy i nie mogłesm sie połapać, na początku myślałem że gdzies sie spacja wdarłą to wszędzie wrzuciłem trim(). link aktywacyjny to np.
w linku jest na początku wwwitsi.pollub.pl/~szpakoo, ale możliwe że ktoś wszedł na strone bez przedrosta www czyli na: itsi.pollub.pl/~szpakoo czy to może być proble, skrypt wykorzytsuje sesje? czy dla itsi.pollub.pl i www.itsi.pollub.pl są inne wartości sesji? czy źle myśle? Zachęcam do rejestracji i ewentualnych uwag co do systemu. (dane są tylko dla mnie, to jest tylko system demonstracyjny) Z góry dzięki -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:32 |