![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ciężko mi było znaleźć cokolwiek na googlach więc zwracam się do Was Bardzo proszę o krótkie wytłumaczenie mi czemu służą tego typu elementy "txt=" oraz ostatnia linia kodu: Powiedzmy że kod wygląda następująco:
Dzięki wielkie za podpowiedzi :* Pozdrawiam p.s. Nie wiedziałem jakiego typu znacznikami objąć JavaScript, więc zrobiłem to tak jak widać. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
txt to zmienna
= to operator przypisania, w pierwszej linii kodu przypisujesz do zmiennej txt wartość 'jakas instrukcja' += to operator, który dodaje to zmiennej, w tym przypadku dodaje ciąg znaków, czyli dodajesz znowu 'jakaś instrukcja' na końcu masz najprawdopodobniej jakiś błąd, na pewno zadziała Ci document.write(txt), który wyświetli Ci kod: jakaś instrukcjajakaś instrukcjajakaś instrukcjajakaś instrukcja Pozdrawiam PS: p.s. Nie wiedziałem jakiego typu znacznikami objąć JavaScript, więc zrobiłem to tak jak widać. Wystarczy [ code ] lub [ html ] ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 12:20 |