![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jeżeli chcesz rozwinać swoje umiejętności, poszerzyć horyzonty i do tego jeszcze zarobić ta oferta jest dla ciebie! www.vulturis.eu Zapraszam! EDIT: Przepraszam bardzo ale nie zgadzam się z tagiem [wolontariat] dodanym przez jakiegos anonimowego moderatora. Temu projektowi daleko od bycia wolontariatem. Ten post edytował AcidWeb 29.05.2008, 16:54:19 -------------------- Vox Rootis, Vox Dei!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat i do tego jeszcze zarobić Zapytam tutaj, bo pewnie więcej osób by chcialo to wiedziec, a na stronie nie ma informacji o tym:Ile można zarobic? Bedzie kasa co miesiąc, czy zyski z projektu? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właśnie, przydałyby się jakieś widełki płacowe =/
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Docelowo projekt będzie przynosił stałe zyski. Bądźmy poważni, znamy się na takich projektach - nie mogę w stu procentach zagwarantować że to wypali ale gdy to nam się uda - każdy uczestnik projektu będzie otrzymywał procent zysków. Dodatkowo Vulturis zajmuję się że się tak wyrażę "w tle" projektowaniem stron WWW. Więc każdego członka grupy znajdą się zapewne też zlecenia.
A pieniądze? Trudno przewidzieć kwotę. Znacie historię twórców NK? ![]() ![]() Jedna rzecz. A ważna. Zanim napiszesz, zanim zaczniesz myśleć o jakiejkolwiek współpracy. Dla tych, którzy są zainteresowani robieniem czegokolwiek ze mną - podaję listę tego, co jest dla mnie najważniejsze, z czym będziemy współpracować jako grupy czy podgrupy. Bez czego - wcale: - Pasja - bez tego nie ma nawet sensu - Inicjatywa - chcę abyś był aktywny i myślał o tym co robimy. Wiesz dobrze, że programowanie to nie jest klepanie kodu na ślepo, chce od Ciebie więcej. - Lojalność - to daje pewność, buduje zaufanie, luz, że ktoś robi dobry job. - Zaangażowanie - konsekwencja inicjatywy. - Umiejętności - Oczywiście znajomość PHP (Obiektowego) i MySQLa... Całość opieramy o frameworku Zend wiec znajomość jego tez jest wskazana. Jak pisałem na stronie JS również mile widziany. - Zdobywanie doświadczenia - człowiek uczy się przez całe życie. Ja, Ty wszyscy. Rozwijamy się więc albo zostajemy w tyle. - Dzika zabawa - konsekwencja pasji i pracy z ekipą ciekawych ludzi Jesteś gotowy? Przemyśl to, nie podejmuj pochopnych decyzji. Pozdrawiam ![]() -------------------- Vox Rootis, Vox Dei!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 15:57 |