![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam mały problem. Otóż na www.nieruchomosci-kielar.pl w przegladarce IE jest OK, we wszystkich innych także aaale pod FF rozwinięcie menu usługi wjeżdża mi pod tego Flasha. O co chodzi? pozdrawiam Ten post edytował john_doe 28.05.2008, 10:13:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 15 Dołączył: 10.12.2007 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiem gorzej... pod wszystkimi przeglądarkami, wszystkie elementy na stronie są przykrywane przez flash.... dzieje się tak standardowo pod linuksem i jeszcze nie widziałem rozwiązania na tą przypadłość. Jeśli ktoś wie jak to minąć to ja chętnie poczytam
![]() Co do Windowsa, to nie jestem pewny, ale pokombinuj może z window mode transparent... nie pamiętam jak tam dokładnie było, ale może wyjdzie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób stronę 100% flash lub 100% HTML,CSS,JS,PHP i będziesz miał po problemie. Po co mieszać.
-------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie zgodzę się z tym, że pod wszystkimi przeglądarkami jest źle bo testowałem pod 5 cioma i tylko po FF to nie kosi.
dzięki za próby |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 18 Dołączył: 19.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
użyj biblioteki SWFObject do osadzania elementow flashowych na stornie.
i tam w parametrach pokombinujesz - wszystko bedzie dzialac jak trzeba. Jak ci sie nie uda - daj znac na pm, wysle Ci przykladowy kod bo teraz nie moge tego znalezc... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 15 Dołączył: 10.12.2007 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widać nie doczytałeś: mówiłem o linuksie tam i firefox i opera i konqueror i safari i co tam jeszcze chcesz wyrzuca flash'a na wierzch.
Na IE pod linuksem niestety nie próbowałem... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 20:33 |