![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam następujący problem: Mam w formularzu dwa pola INPUT. W pierwszym jest jakaś treść, drugie jest puste. Gdy zaczynam wpisywać w to puste pole tekst, to ten sam tekst ma się pojawiać w pierwszym polu, przy czym nie może nadpisać tekstu, który już się w nim znajduje, ale ma się dodawać na jego początek. A więc jeżeli w pierwszym polu jest tekst "abc" a w drugie pole wpiszę ciąg "efg " to w pierwszym polu po tej operacji ma się znajdować ciąg "efg abc". Kompletnie nie znam js, ale poszukałem trochę i udało mi się sklecić następującą rzecz: Nie działa to tak jak chcę bo: po wpisaniu znaku w drugie pole zostaje skasowany tekst w pierwszym oraz ten pierwszy znak pojawia się w pierwszym polu dopiero po wpisaniu drugiego znaku w drugim i tak do końca z opóźnieniem jednego znaku. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś napisałem prosty skrypcik
i dla pola input
W moim przypadku wartość value była to data (rok) i "/". Po prostu doklejała się ścieżka katalogu. Analogicznie będzie u Ciebie. -------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:05 |