![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Arkadiuszzzzzzzzzzzz- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, mam taki problem z tiny_mce,
Mam taka hierarchie plików FOLDER GŁÓWNY> pliki strony panel folder na obrazki do newsow hierarchia w folderze panel to: PANEL> pliki administracji folder z tiny_mce i teraz jak dodaje w tiny_mce obrazek, daje odnośnik img/news1.png no to w panelu nie widać obrazka widać na stronie ... ( dość uciążliwe) szczególnie przy edycji jak dam ../img.news1.png to widać w panelu - nie widać na stronie... myślałem że jak dam pełny adres http://localhost/strona/img/news1.png to będzie widać w panelu i na stronie, ale tiny_mce musi wrzucić swoje marne 2 grosze i zmienia link na ../img/news1.png Czy ma ktoś jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu... :/ pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 18 Dołączył: 19.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Masz w manualu na ich stronie parametry linkow relative, absolute itp, ktore mozesz zastosowac podczas inicjacji.
A czasem w bardziej skomplikowanych przypadkach (np. wlasne managery plikow) dodatkowo zmienia sie linki czy inne fragmenty kodu dynamicznie poprzez php przed lub po edycji. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:35 |