![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Tworzę grę saper i mam problem z przechowywaniem wartości w przycisku. Mam 100 takich przycisków i każdy ma przechowywać wartość liczbową tak aby nie była wyświetlana. Czy jest możliwe aby wartość atrybutu value nie wyświetlała się na przycisku? A jeśli nie można to jak ze stringa pobranego z atrybutu title otrzymać wartość integer (chodzi o zliczanie bomb wokół klikniętego buttona)? Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy Ci to cos pomoze, bo bardzo chaotyczne napisales, ale moze <input type="hidden" value="" /> ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Globalna funkcja parseInt() Ci może przekształcić title przycisku. Ale czy przycisk może mieć title (w sensie zgodności z w3c)?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 11 Dołączył: 2.03.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:43 |