![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-lifo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Walczę i walczę z biblioteką (html2fpdf) i wygrać nie mogę. Kiedy używam zwykłej biblioteki fpdf wszystko gra. Mam polskie fonty i wyswietla mi sie grafika. Ale teraz musze uzyć html2fpdf (ver 3.0.2) i mam zgryz. Nie wyświetlają mi się polskie fonty - co bym nie wyczyniał - nie działa. Generowałem różne fonty, zmieniałem kodowanie - nic nie pomaga - cały czas mam krzaki. Ale to już mogę przeboleć - utrąciłem ogonki i jest ok. Ale bardziej mnie załamuje fakt że nie wyświetla mi sie zwykły img src (i nie jest to gif ani zadne inne cudo - zwykly jpg). Plik źródłowy jak najbardziej działa prawidłowo natomiast w wygenerowanym pdfie brakuje obrazkow. Ręce mi już opadają - nie mam pojęcia dlaczego fpdf działa prawidłowo 1.5.3 bodajze a html2fpdf juz nie bardzo. Spotkał się ktoś może z takimi problemami ? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż kod, który już masz. To pomoże w ustaleniu błędu (jeśli taki jest)
-------------------- |
|
|
-Lifo- |
![]()
|
Goście ![]() |
proszę oto kod ale wątpie czy to w czymś pomoże
![]()
|
|
|
--marek80-- |
![]()
|
Goście ![]() |
zdjecia które wstawiasz zaczytuj z tego samego katalogu, a co do fontów to mam ten sam problem, i header() też mi nie działa, natomiast Footer() zmianiłem sobie w pliku html2pdf.php
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:39 |