![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Szukam skryptu pozwalającego na tworzenie i edytowanie przez wpisywanie wyników kolejki tabeli rozgrywek ligowych (pilka nożna). Znalazłem 2 skrypty (raczej małe systemy CMS do tego) mTabela, oraz Tabelkownik lecz w obu wywala mi błąd ![]() CODE Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_b69e9b93a6606150809b3f6a10cb6861, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /tabela/admin.php on line 2 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /tabela/admin.php:2) in /tabela/admin.php on line 2 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /tabela/admin.php:2) in /tabela/admin.php on line 2 (tutaj jest treść jaka powinna się pojawic) Warning: Unknown: open(/tmp/sess_b69e9b93a6606150809b3f6a10cb6861, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0 Ten błąd pojawia się przy próbie uruchomienie mTabeli (instalacja przebiegła bez problemów) Błąd można podejrzeć na http://www.wartasierakow.pl/tabela/admin.php Bylbym bardzo wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu tego problemu, bo moja wiedza na temat PHP i MySQl jest narazie w powijkach... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 22.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
session_start() musi występować w skrypcie zanim cokolwiek wyślesz do przeglądarki np. przez echo czy print
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. najlatwiej to dodaj na samym początku skryptu ob_start();
2. utworz folder tmp w glownym folderze skryptu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Dublowanie tematów. Uważaj na to co robisz, bo będzie kara.
Zamykam. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 05:12 |