![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam mały problem z dostępem do plików na serwerze lycos.de i lycos.co.uk. załadowałem tak stronkę, która działała bez problemów na moim apache + php4.1.2(chyba) i na host.sk. teraz wyglada na to, ze nie może powiązać pliku ze zmienną. teraz korzystam z tego sposobu:
Kod <?php
$qwert = fopen("logo.txt","r+"); while(!feof($qwert)) { $linia = fgets($qwert); $linia = chop($linia); echo "$linia"; echo "n"; } fclose($qwert); ?> edit: link do infa o serwerze http://members.lycos.co.uk/eyezonly/ppi.php pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat mam mały problem z dostępem do plików na serwerze lycos.de i lycos.co.uk. załadowałem tak stronkę, która działała bez problemów na moim apache + php4.1.2(chyba) i na host.sk. teraz wyglada na to, ze nie może powiązać pliku ze zmienną. teraz korzystam z tego sposobu:
Kod <?php
$qwert = fopen("logo.txt","r+"); while(!feof($qwert)) { $linia = fgets($qwert); $linia = chop($linia); echo "$linia"; echo "n"; } fclose($qwert); ?> edit: link do infa o serwerze http://members.lycos.co.uk/eyezonly/ppi.php pozdrawiam Jaki php zwraca błąd? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozna troszke jasniej...moze co za blad ci wywala
![]() a z fusow to..... mysle ze prawa masz zle! :wink: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pętla wykonuje "echo" w nieskończoność
Cytat a z fusow to..... mysle ze prawa masz zle!
jak mam to zmienić?? tzn. na jaką wartość ![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat pętla wykonuje "echo" w nieskończoność
Cytat a z fusow to..... mysle ze prawa masz zle!
jak mam to zmienić?? tzn. na jaką wartość ![]() pozdrawiam Jeżeli chcesz zapisywać do pliku do zmień prawa na 666, a jeżeli chcesz tworzyć nowe pliki w katalogu to nadaju mu (katalogowi) prawa 777. Prawa możesz nadać np. Windows Commanderem wpisując w lini komend (na dole tam gdzie pisze jaka jest ścieżka itd.), lub jeżeli masz dostęp do shell-a to wpisujesz chmod prawa_dla_pliku jakis_plik ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
nadałem plikom i katalogom prawa 777 na samym początku, więc to nie są prawa dostępu, myślałem, ze mówisz o czymś innym.
pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 15:19 |