![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Mam pytanie wgrałem skrypt phpatm naserwer z php5 i wyświetla mi jak wpisuję adres białą stronę, kiedyś jak wgrywałem go na innym serwerze był tam php4 to działał. Czy białe strony mogą być objawem niezgodności skryptu z php5? Jeśli tak to czy da się to w jakis łatwy sposób przerobić na php5. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak to może być "niezgodność" włącz logowanie błędów na ekran to PHP powie Ci co jest nie tak
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak włączyć to "logowanie błędów"??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Hmmm wkleiłem ten kod do index.php w skrypt php ale nic nie wyświetliło ciągle biała strona
![]() Mam pytanie czy mógł by ktoś sprawdzić na swoim serwerze jak ma php5 czy działa mu ten skrypt PHPATM dokładny link do ściągnięcia: http://flavaclown.de/downloads/index.php?a...directory=& Skrypt nie opiera się na bazie więc tylko wrzucić na ftp pliczki ![]() Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
na samym poczatku glownego skryptu ma byc:
W poprzednim poscie zapomniano o wyswietlaniu ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Wywal mi takie błędy, od czego one mogą być coś tam z plikiem conf.php ale nie znma się:
Dlate najlepiej jak by ktoś sprawdził na serwerze z php5 czy chodzi mu ten skrypt bo jak nie to będe musiał zmienić na inny ![]() Ponawiam prośbę czy mógł by ktoś wrzucić ten skrypt do siebie jeśli masz serwer z php5? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:17 |