![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 293 Pomógł: 4 Dołączył: 28.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Państwa,
Jaki CMS można uznać za nejlepszy do zastosowania: 1) Forum 2) Dział Artykuły Dodatkowym atrybutem puktowanym była by polska lokalizacja, ale i bez tego sobie poradzimy. // php fusion + ep wykluczamy z udziału. // ASP.NET też wykluczamy z udziału ( dopiero za jakiś czas przyznają nam 2k8 server). pozdrawiam Ten post edytował seba22 21.05.2008, 21:57:24 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hehe moze moj
![]() Moze nuke albo joomala lub cos w tym stylu -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 293 Pomógł: 4 Dołączył: 28.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fusiona, bardzo sobię cenię, ale w mojej ocenie forum jest trochę za mało rozbudowane.
Wiadomo że nie otrzymam, w CMS wbudwoanego forum, o klasie powiedzmy vBulletin ale liczę na jakąś namiastkę PHPBB. Jak userek wstawi zdjęcie do załącznika, to żeby nie rozwalało całej strony, tylko chociaż zrobiło samo miniaturkę. ( niestety, w php fusion, od razu pięknie rozwala stronę) Takie drobnostki, no ale nic jakoś z tym nie robią, poza tym mam wrażenie że nie ma tam konkretnych zmian od dłuższego czasu. Do serii php nuke, nie mam zaufania, niestety Panowie, na to mnie nie skusicie. Joomala, chyba nie ma wbudowanego modułu forum ? Dobrzę myślę ? Ten post edytował seba22 21.05.2008, 22:13:17 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 15 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
joomla 1.0.15 + komponent fireboard, zapraszam na www.joomla.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 874 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam forum SMF, SimpleMachineForum - można z tego stworzyć nawet system portalowy.
http://www.simplemachines.org/ |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ktoś możemi pomuc stworzyć stronke www w cms-ie?? powiedzieć wszystko od początku jak działa to dla mnie b. ważne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 15 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem przekonany ze wszystko czego potrzebujesz jest opisane, po polsku i za darmo, np www.pomoc.joomla.pl podobnie inne CMSy beda mialy swoj system pomocy i tutoriali.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Leo z jakiego CMSka korzystasz?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja polecam Typolight -> niebawem pojawi się nowa wersja 2.6 -> zapraszam na forum http://www.typolight.pl/.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja polecam nuke który ma wbudowany phpBB lub joomla + phpbb[by przemo] zintegrowane
-------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 22:31 |