![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam za crossposta, ale na grupie server-side mi nie pomogli, możemi tu ktoś pomoże:
Witam Mam problem, chciałbym zwiększyć limit z domyślnego 2MB zapisanego w php.ini na wiekszy. W katalogu głównym tworzę plik .htaccess, a w nim: php_value post_max_size 10M php_value upload_max_filesize 10M php_value max_execution_time 0 Obok tworzę info.php: <? phpinfo(); ?> I wywołując ten pliczek info mam wszystko tak jak być powinno: upload_max_filesize 10M(local value) 2M(master value) Teraz problem. W katalogu głównym mam podkatalog z aplikacją w Zend framework. Jest tam inny htaccess, który Włącza mod_rewrite (i tyle), dalej wchodząc w dół mam edytorek xinha wgłównym folderze jest .htaccess wyłączający mod_rewrite dla tego folderu. Za niec nie mogę ustawić wewnątrz tego folderu innego rozmiaru. W jakimś podfolderze robię analogicznie do głównego katalogu: -tworzę .htaccess -tworzę info.php I kicha. nie działa. obie wartości phpinfo() zwraca takie same - 2M Czemu nie działa mi ten htaccess wewnątrz struktury, a ten w głównym katalogu śmiga? Czy przeslać dokładną strukture katalogów i wszystkie pliki (dwa) .htaccess pod drodze? Pozdrawiam, Marcin |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:43 |