![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 496 Pomógł: 1 Dołączył: 16.01.2008 Skąd: Świnoujście Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wiecie moze gdzie zapodzial sie blad w tym kodzie? Uploaduje mi film ale nie chce go skonwersjowac do flv... Tymbardziej nie wyswietla mi sie zaden alert...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz czy wykonują Ci się polecenia exec
Informacja: Jeśli tryb bezpieczny został włączony, możliwe jest wykonywanie programów tylko z katalogu określonego przez safe_mode_exec_dir. Ze względów praktycznych, nie można podawać elementów .. w ścieżce do pliku wykonywalnego. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 496 Pomógł: 1 Dołączył: 16.01.2008 Skąd: Świnoujście Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie mam problem bo uzywajac samego kodu
tez nie chce wykonac konwersji... Jak mozna sprawdzic czy ffmpeg jest poprawnie zainstalowany i wszystko dziala poprawnie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz dostęp do shella?
Jak tam to wykonaj to polecenie w shellu. Jak nie to sprawdź poleceniem `whereis ffmpeg` w celu sprawdzenie gdzie jest i czy w ogóle jest -------------------- |
|
|
![]()
|
|
W php.ini mam tak:
Cytat safe_mode = Off safe_mode_exec_dir = Jak widac w safe_mode_exec_dir nie mam poprostu nic ![]() Kiedy wlaczam ten kod: tylko mi miga okienko nazwijmy to 'dosa'... ale nic pozatym sie nie 'tworzy'... Znalazlem pewien plik do testowania ffmpeg'a i wyglada na to ze wszystko dziala poprawnie ale czemu nie chce sie sluchac mojego kodu tego juz nie wiem...
Ten post edytował JamalBIG 21.05.2008, 12:39:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:53 |