![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 1 Dołączył: 24.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest tabela firmy,
po zbudowaniu modelu w katalogu lib/model jest plik firmyPeer.php, w tym pliku dodałem metodę
w tabeli wszystkich rekordow jest powiedzmy 100, a rekordów które spełniają kryterium IDACCESS=0 JEST 10, po zainicjowaniu panelu administracyjnego, ustawiłem peer_method na doSzpitale w generator.yml
Na liscie pojawia się dziesięc rekordów, ale na stronicowaniu wyswietla 1 2 3 ....... 10, czyli pokazuje 10 stron dostepnych, czyli stronicowane widzi wszystkie 100 rekordów, co trzeba ustawic, aby stronicowanie tez widziało tylko 10 rekordów, czyli jedna stronę, czy może zle stworzyłem metodę doSzpitale ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest do tego jeszcze jedna opcja: peer_count_method. Oczywiście w modelu (w peer) musisz też dodać odpowiednią metode.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 1 Dołączył: 24.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuję serdecznie, o to chodziło
w dokumentacji jakos tego nie ma, dopiero jak sie zajrzy do modelu w peer pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 23:33 |