![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie.
Znacie może kodzik który przekieruje odwiedzającego do poprzedniej strony? Gdzieś się z tym kiedyś spotkałem i to chyba w javascript Jeśli jest opcja przekierowania również do 2 stron wcześniej, to również poproszę. Pozdrawiam. -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
history.back albo zmienna srodowiskowa $_SERVER['HTTTP_REFERER']
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- nie bardzo wiem jak to zastosować. Możesz ułożyć z tego link, albo wytłumaczyć jaśniej? czytam na stronach o tym co mi podałeś i nasuwa się kolejne pytanie. Czy to jest funkcja wbudowana w sesje? Bez sesji tego się nie zastosuje? -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za pomoc.
Jest może opcja automatycznego powrotnego załadowania strony? ;] -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
--michal-- |
![]()
|
Goście ![]() |
O to Ci chodzi?
Tak o ile pytanie o "poprzednią" stronę dotyczy innego pliku. Jeśli po pojęciem "poprzednia" ujmiemy ten sam plik (np. index.php) tyle, że z innymi parametrami (np przekazanymi metodą GET) to będzie to bardzo złe rozwiązanie (zapętli się) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:43 |