![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem z formularzem php.
Jakiś czas temu napisałem formularz w php, na serwerach takich jak yoyo itp działa wszystko bez zarzutu czyli wysyła maila z danymi, z checkboxami i ze zdjęciem a jak wrzuce formularz na serwer nazwa.pl funkcja mail tak jakby niedziałała bo nic się nie dzieje - nie wiem dlaczego- prosze o pomoc Ten post edytował ksavi 20.05.2008, 13:47:50
Powód edycji: Dodałem tag oraz bbcode. Na przyszłość sam to zrób. /webdicepl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Dodaj bbcode
2. Zrób prosty plik z podstawowym wykorzystaniem funkcji mail i przetestuj, czy wina leży u Ciebie, czy u nazwa.pl 3. Dostajesz jakieś błędy ? -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie dostaje żadnych błędów tylko jak przycisne SEND na formularzu to zamiast wysłać to pojawia się znowu pusty formularz i nic sięnie dzieje .....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Przenoszę na Przedszkole.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:51 |