![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykonam: cięcie projektu graficznego (psd) i składanie do XHTML 1.0 Strict/CSS 2.1
Zalety: - zgodnie ze standardem W3C: XHTML 1.0 Strict - poprawny CSS 2.1 (zgodny ze standardem W3C) - kompatybilność z najpopularniejszymi przeglądarkami (testowane pod: firefox, ie, opera, safari) - optymalizacja kodu pod kątem wyszukiwarek - solidny i przejrzysty kod (komentarze) - w miarę możliwości (zależnie od psd) optymalizacja strony, tak aby była lekka - szybko się ładowała. - budowanie stron zgodne z zaleceniami W3C O mnie Z programowaniem mam styczność od około 5 lat jednak ścisły kontakt z programowaniem aplikacji webowych mam od około 2 lat. Przez ten czas sporo się nauczyłem i wciąż podnoszę jakości pisanego kodu. Poszukuję zleceń cięcia/składania stron ponieważ są to szybkie zlecenia które być może otworzą dalszą współpracę. Zainteresowanym osobą udostępnię adresy wykonanych strony. W przypadku pisania kodu XHTML/CSS największe znaczenie ma dla mnie zgodność ze standardami oraz kompatybilność. Wszystkie strony uzyskują certyfikaty walidacji kodu (xhtml/css) W3C. Cena Cena ustalana jest indywidualnie, zależnie od ilości stron, skomplikowania layoutu oraz czasu na realizację. Kontakt Jakub `beynar` Bejnarowicz email: kuba[dot]beynar[at]gmail[dot]com gg: 3668419 tel: 607778672 pozdrawiam Jakub Bejnarowicz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:37 |