![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Google wypuściło coś nowego - google doctype. Jest, w dużym skrócie mówiąc, zbiór materiałów dla webmasterów. Warto śledzić ten projekt.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
oczywiście że sie przyda... thx
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eee tam. Kolejny niepotrzebny produkt Google'a (którego, tak na marginesie nie lubię), słabo uporządkowany, po angielsku.
Żaden powód do zachwytu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eee tam. Kolejny niepotrzebny produkt Google'a (którego, tak na marginesie nie lubię), słabo uporządkowany, po angielsku. Żaden powód do zachwytu. A może nie wiesz jak go używać? Nie rozumiesz idei? Może to dlatego, że napisane w tym koszmarnym angielskim który bez powodu wciskają wszystkim programistom? Może dlatego, że od Google którego nie lubisz (dziękujemy za informacje)? Ile czasu spędziłeś przeglądając Google Docs? Uważasz, że był to czas potrzebny by wydać pełnowartościową opnie i podzielić się nią z nami? Szanuję Twoją opinię ale nie wnosi ona nic do dyskusji. Google Docs jest ciekawym projektem. Zawiera dużo przydatnych informacji i takie inicjatywy powinny być propagowane. Dzięki batman za linka. -------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie i tak, ale no sorry - gdzie Ty tu widzisz dyskusję
![]() batman podał linka i o nic nie pytał. Podzielił się z nami swoją opinią, więc ja też podzieliłem się opinią. Wg. mnie nie ciężko to nazwa dyskusją. Po za tym to hydepark - można dzielić się własnymi opiniami itd, byle to nawiązywało do tematu. Dziś po raz drugi ktoś za przeproszeniem opieprzył mnie za nic - też na hydeparku. I kolejnym razem załatwiaj takie sprawy na PW. Ten post edytował radex_p 26.05.2008, 17:31:24 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co właśnie robię to dyskutuję. Dyskutuję z Tobą o bezsensowności Twoje opinii. I nie będę robił tego na PM.
To, że to Hydepark i posty nie są tu liczone nie upoważnia Cię do zaśmiecania go. Każdy pracuje na swój wizerunek poziomem wypowiedzi jaki prezentuje. Swoją drogą nie wiem ilu z Was ściągnęło Google Docs z svn ale warto zauważyć 2 rzeczy:
-------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Eee tam. Kolejny niepotrzebny produkt Google'a (którego, tak na marginesie nie lubię), słabo uporządkowany, po angielsku. Żaden powód do zachwytu. Oby jak najwięcej takich serwisów. Nie twierdzę, że jest to świetne, ponieważ google to zrobiło. Twierdzę, że każda duża firma powinna takie coś wypuścić. Dzięki temu nie trzeba będzie zaśmiecać forum głupimi pytaniami. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
|
|
![]()
|
|
No dobra, może trochę przesadziłem. Mi generalnie nie podoba mi się w tym kilka rzeczy, ale same inicjatywy tego typu popieram (właśnie z powodu o którym wspomniałeś: "nie trzeba będzie zaśmiecać forum głupimi pytaniami."), choć w przypadku tego forum to nic nie pomoże - większość początkujących i tak nie zrozumie o co chodzi (angielski), a zaawansowany tak czy siak by sobie poradził.
Słów ~empathon'a już nie będę komentował. ![]() Ten post edytował radex_p 26.05.2008, 19:59:01 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat a zaawansowany tak czy siak by sobie poradził Nie do końca się z tym zgodzę. Napiszę o sobie nieskromnie - jestem zaawansowany, a i tak miałem problem z google gadgets. Dopiero wizyta na grupie dyskusyjnej (czyli zaśmiecanie), pozwoliło na rozwiązanie problemu, jaki miałem. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:16 |