![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Skąd: BB Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mimo to w wynikach wyświetlają mi sie posty które mają wartość : czy_to_post=0 Nie mogę dojść do tego czemu tak sie dzieje bo u mnie na localhost działa dobrze. Próbuje w bazie zmienić typ kolumn ale nic to nie daje. Ten post edytował grattz 18.05.2008, 11:02:33 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najprawdopodobniej w poście czy_to_post=0 występuje fraza w tresc_posta, chyba zapomniałeś jednego nawiasu, spróbuj:
powinno zadziałać wg Twojego założenia ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Skąd: BB Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nawiasy poprzedza sie jakimś znakie ? Bo mi wywala taki błąd :
Kod Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nawiasy poprzedza sie jakimś znakie ? Bo mi wywala taki błąd : Kod Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource z nawiasami czy bez zapytanie powinno Ci taki sam błąd wyświetlić, a w nim chodzi o to, że zapytanie jest niepoprawne,,, użyj mysql_error() aby dowiedzieć się co nie tak było w zapytaniu. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Dzięki bardzo. Nie mogę dojść co robiłem źle ale teraz działa
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:19 |