![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 1 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: z ławki przed blokiem Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<placze>
w nocy zalicyzlem pad dysku, 80 gb seagate baracuda IV poszla sie je...ac... padła ledwo co chodzi teraz, zaczela wieszac kompa, pojawily sie bed csectory, po jednym z resetów po zwieszcze, straciła system pliów na c, i nie wiedziala co ma z tym zrobic trza bylo formatowac... eh... polazlem dzis do sklpu i mam nowego maxtora 120 gb niby to zmina na lepsze no ale cos 409 zł poszło sie je..ac a mialem zaqpic nowy monitore, bo muj samtron 55E juz sie troche zuzył... moze cos jeszcze wyciagne z tego seagata i go jakos opchne,,,, no ale cos monitora nie bedize pozdro |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moim zdaniem problem moze byc w zasilaniu dysku??
jednakze ci wspolczuje moj segate baracuda80gb w podobny sposob zywot zakonczyl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde ludzie nie strasznie mnie bo ja mam baracude IV 60 GB...
i gdyby padła (oby nigdy w życiu) to niewiem co bym zrobł... tyle cennych danych.. około 25 GB któyrch nie chcialbym stracić.. (musiałbym wypalić około 50-60 płyt żeby sie zabezpieczyć ![]() Pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 09:51 |