![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Korzystam z szablonów smarty i właśnie pojawił mi się problem. Chciałem dodać swój styl do edytora tinyMce. Nigdy nie podaje parametrów w kodzie html tylko załączam zewnętrzny plik js z ustawieniami tinego. Niestety aby dołączyć swój styl muszę podać mu ścieżkę do styli (content_css). Tyleże korzystając z szablonów dopuszczam możliwość zmiany skórek, więc ścieżka do styli jest zmienna i zależna. Nie mogę dodać w załączanym pliku js smartowskiej zmiennej {$sciezka_do_styli}/styl.css, bo go nie wczyta. Na razie jedynym wyjściem było przepisanie całej zawartości pliku js w kod html, ale to już śmietnik się robi, bo kilkadziesiąt linii samego kody js dochodzi. Mam nadzieję, że nie zakręciłem za bardzo. Prosiłbym o pomoc ![]() -------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 12 Dołączył: 3.03.2008 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem.
Teraz tylko pogłówkuj jak przekazać tą już JSową zmienną do tinyMCE. -------------------- "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." - David Icke
| PAMIĘTAJ, JESTEŚ POLAKIEM !!! | Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z jednej strony jest to jakieś rozwiązanie
![]() ![]() -------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 00:06 |