![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałabym poczytać o tworzeniu i wykorzystywaniu interfejsów w PHP. Grzebałam po tym serwisie ale doszukałam się tylko jednego artykułu, który coś mi tam naświetlił ale nie za wiele. Szperam po forum w poszukiwaniu wiedzy, ale brakuje mi solidnych podstaw. Szukanie po sieci jakoś mi nie idzie. Macie może jakieś linki do miejsc, gdzie mogę się doszkolić w tym temacie?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 19 Dołączył: 2.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam Helion, albo Empik
![]() Pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam Helion, albo Empik ![]() Jestem szczerze zawiedziona. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpedia -> wiki -> interfejs
chyba dobrze wyłuszczone... może Ci wystarczy jako 'podstawy' co do braku informacji w sieci, to nie zgodziłbym się z Tobą: Interfejsy w PHP o przydatności wyników nic nie powiem, bo przejrzałem je tylko pobieżnie, ale może przydadzą Ci się... cegły po ~100,00 ;-) są opisy, recenzje i przykładowe rozdziały - sam nie raz skorzystałem, i w większej ilości przypadków nie narzekałem ![]() -------------------- www.mpps.pl
park maszynowy: apache 2.2.22 | php 5.4.0 | MySQL 5.0.10 | phpMyAdmin 3.5.0 | notepad ++ | pilsner urquell |
|
|
![]()
|
|
phpedia -> wiki -> interfejs chyba dobrze wyłuszczone... może Ci wystarczy jako 'podstawy' co do braku informacji w sieci, to nie zgodziłbym się z Tobą: Interfejsy w PHP o przydatności wyników nic nie powiem, bo przejrzałem je tylko pobieżnie, ale może przydadzą Ci się... cegły po ~100,00 ;-) są opisy, recenzje i przykładowe rozdziały - sam nie raz skorzystałem, i w większej ilości przypadków nie narzekałem ![]() Pierwszy link OK i na pewno skorzystam. Jeśli chodzi o drugi link to z pewnością sama umiem wpisać w wyszukiwarkę "interfejsy w PHP" nie w tym rzec. Raz, że samo słowo 'interfejs' ma wiele znaczeń, dwa, że pytałam o linki do konkretnych, sprawdzonych i cennych miejsc. Osenionych jako wartościowe przez ludzi, którzy coś wiedza w temacie. Co do trzeciego linku, to przejrzeć ofertę helionu też potrafię samodzielnie ![]() Ten post edytował JoShiMa 4.06.2008, 15:29:16 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- www.mpps.pl
park maszynowy: apache 2.2.22 | php 5.4.0 | MySQL 5.0.10 | phpMyAdmin 3.5.0 | notepad ++ | pilsner urquell |
|
|
![]()
|
|
Jak się tworzy to ja wiem. Znaczy znam konstrukcję itp. No bez przesady. Raczej bym chciała poczytać po co dlaczego, kiedy warto a kiedy nie warto itp... No wiesz, tego w manualu nie znajdę.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:24 |