![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Czy posiadacie może funkcje która zwróci prawdę bądz fałsz w zależności od tego czy wprowadzony przez użytkownika adres www będzie poprawny bądz też nie. -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A wie może ktoś jak się korzysta z tej klasy? Ja wywołałem ją w następujący sposób i nie działa;/
co tutaj może być źle? -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
być może się nie znam, ale www.google.pl to nie jest poprawny URL... natomiast http://www.google.pl jak najbardziej
|
|
|
![]()
|
|
Przy wywołaniu zapytania dostaje zawsze:
Warning: Missing argument 1 for mrsnk_URL_validation::mrsnk_URL_validation(), called in /home/user123/domains/public_html/www.php on line 3 and defined in /home/user123/domains/public_html/url-validation.class.php on line 104 jak to w takim razie trzeba wywołać? sorki za podbijanie tematu ale czy nikt nie korzystał z tej klasy i nie jest w stanie mi pomóc? -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 11:00 |